
Mazarinkage
Zutaten
Zubereitung
Dänisch
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Tænd ovnen på 160°. Pisk sukker, smør og marcipan luftig. Tilsæt mel, rør æggeblommen i lidt ad gangen og rør, til dejen er lind og cremet. Fyld den i en smurt springform og bag den i ovnen I 30 -40 minutter, til den er gylden. Tag kagen ud og lad den stå og sætte sig i en halv times tid.
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Overtræk evt. Kagen med smelted mørk chocolade eller server den drysset med flormelis og en skål god cremefraiche ved siden af.
Deutsch
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Den Ofen auf 160°C aufdrehen. Den Zucker, Butter und Marzipan schaumig schlagen. Das Mehl dazugeben; Die Eidotter nach und nach einrühren bis der Teig weich und cremig ist. Den Teig in eine gefettete Backform geben und 30-40min backen bis er goldbraun ist. Den Kuchen herausnehmen und eine halbe Stunde abkühlen lassen.
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Eventuell mit dunkler Schokolade überziehen oder und Staubzucker bestreuen und eine gute Schale Creme Fraiche daneben stellen.