Zutaten   Zubereitung
Dej:
1/2 liter lunkent vand (lauwarmes Wasser)
100g gær (germ)
100g sukker
800g mel
100g smeltet afkølet margarine (abgekühlt)
 
Sukkermasse:
150g margarine
500g mørk farin (brauner zucker)
2 EL  sirup (ähnlich wie ahornsirup)
1/2 EL Milch
1 TL kanel (Zimt)
 
Dej: 
Rør gæren ud i vandet - tilsæt sukker, mel og smeltet margarine. Æltes let til alt er samlet og fordeles jævnt i en stor bradepande. Tryk dybe huller i dejen (til sukkermassen)Dejen er ret blød!
 
Sukkermasse: 
Margarinen smeltes i en gryde og røres sammen med farin, sirup, mælk og kanel. Den varme sukkermasse fordeles jævnt over dejen..
 
Sættes i en kold ovn - tænd på 200 grader og bag i 20 minutter.
 
Hæver meget, så husk en STOR bradepande 33x38 cm. eller deromkring
 
Teig: 
Den Germ mit dem Wasser vermischen - den Zucker , Mehl und die geschmolzene margarine zufügen. rühren und in einer großen tiefen Backform gleichmäßig verteilen. Drücke tiefe Löcher in den Teig (für die Zuckermasse). Der Teig ist recht weich.
 
Zukkermasse: 
Die Margarine in einem Topf schmelzen und mit dem Zucker, Sirup, Milch und Zimt zusammenrühren. Die warem Zuckermasse gleichmäßig über den Teig verteilen

In den kalten Ofen geben - bei 200°C ca. 20 minuten backen.

Merke: der Teig geht sehr stark auf also eine große Backform verwenden, 33x38cm.