
Brunsviger
Zutaten
Teig/Dej:
Sukkermasse:
Zubereitung
-
Dej:
Rør gæren ud i vandet - tilsæt sukker, mel og smeltet margarine. Æltes let til alt er samlet og fordeles jævnt i en stor bradepande. Tryk dybe huller i dejen (til sukkermassen)Dejen er ret blød!
-
Sukkermasse:
Sukkermasse: Margarinen smeltes i en gryde og røres sammen med farin, sirup, mælk og kanel. Den varme sukkermasse fordeles jævnt over dejen..
-
Sættes i en kold ovn - tænd på 200 grader og bag i 20 minutter.
-
Hæver meget, så husk en STOR bradepande 33x38 cm. eller deromkring
-
-
Teig:
Den Germ mit dem Wasser vermischen - den Zucker , Mehl und die geschmolzene margarine zufügen. rühren und in einer großen tiefen Backform gleichmäßig verteilen. Drücke tiefe Löcher in den Teig (für die Zuckermasse). Der Teig ist recht weich. -
-
Zukkermasse:
Die Margarine in einem Topf schmelzen und mit dem Zucker, Sirup, Milch und Zimt zusammenrühren. Die warem Zuckermasse gleichmäßig über den Teig verteilen -
In den kalten Ofen geben - bei 200°C ca. 20 minuten backen.
-
Merke: der Teig geht sehr stark auf also eine große Backform verwenden, 33x38cm.